Wong Tegal Nyembeléh Sapi Kurban sing Aboté Nganti 1,2 Ton

Posted on



Sementara kuwé jaré panitia kurban liyané, Opa, prosés kurban sing saiki tetep nganggo protokol keséhatan. Pas lagi nyembeléh kéwan kurban, lawang manjing sing maring lingkungan RT 17/RW 03 ditutup. Warga jaba ora olih manjing, mung wong tertentu tok sing bisa manjing.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *